Save on skills. Reach your goals from $0.00

Free Personal Productivity Tutorial – Bouw Een Productiviteit Systeem (Jouw Digitale Tweede Brein)

Last updated on April 30, 2021 11:17

DescriptionDeze cursus bied een mix van methodes en digitale tools voor slimmer werken om meer doelen te bereiken. Het is gemaakt voor elke style qua leren en niveau van digitale kennis.

Het is ontworpen voor kenniswerkers, studenten en mensen die een beetje verstand hebben van persoonlijke ontwikkeling. In deze cursus behandelen we de principes, grondbeginselen en basis theorieën voor het creëren van een brein-ondersteunend systeem, om onze productiviteit te verhogen. Je kan op eigen tempo deze cursus doorlopen, en je zal aan het eind met praktische kennis meer rust in je hoofd creëren en sneller doelen bereiken.

De voordelen in het kort:

 • Ontwikkel je digitale vaardigheden

 • Leer alles over persoonlijke kennismanagement

 • Krijg meer rust in je hoofd

 • Bespaar tijd en energie

 • Persoonlijke groei met behulp van technologie

Sectie Een: Het Productiviteit Systeem

De technologie van vandaag ontwikkelt gigantisch hard, onze samenleving heeft grote moeite met het verwerken van al die verschillende informatiestromen. We organiseren ons leven en werk op een verouderde en niet flexibele manier.

Op welke manieren kan en moet dat anders? We kunnen die vraag beantwoorden met nieuwe methodes en technologie voor organiseren en plannen. Daarom doorlopen we deze eerst, zodat je een framework kan creëren waarbinnen zelf alles in te delen is naar jouw leven en context.

Sectie Twee: Week Management

Het tweede deel kijkt naar het gebied waar we 80% van onze tijd mee bezig houden en waar veel mensen moeite mee hebben. We ontdekken hoe we onder andere met technologie en to-do lists onze week altijd in controle hebben. We kijken naar technieken die je helpen jouw tijd en productiviteit zo efficiënt mogelijk te managen.

Sectie Drie: Digitale Geletterdheid

Het een-na-laatste deel gaat over optimalisatie en focus. De meeste mensen werken nog met computers alsof het typemachines zijn en als genadeklap gebruiken ze ook nog eens continue programma’s als Excel, Word, Powerpoint en andere soortgelijke. Kenniswerkers met gebrek aan digitale vaardigheden verspillen ontzettend veel tijd, energie en geld. Het gaat erom dat je weet welke tools en programma’s je kan gebruiken, hoe ze werken en de relevantie. Ook zijn mensen vaak niet volledig bewust van technologie en als gevolg ligt mentale uitputting (burn-out) op de loer.

Sectie Vier: Persoonlijke Kennismanagement

Uiteindelijk kijken we naar het bouwen van een brein ondersteunend systeem waarmee we onze kennis mee kunnen vergroten en managen. Je leert in dit laatste deel hoe je persoonlijke ontwikkeling kan versnellen met het verzamelen van informatie in andere plekken dan documenten, folders en mappen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Julian, ik werk als growth marketeer / front-end developer en daarnaast maak ik graag video’s over technologie, productiviteit en creativiteit. Productiviteit is voor mij altijd een onderwerp van interesse geweest omdat ik met mijn ADHD vaak tegen muren aanliep. Door het lezen van boeken, blogs en het volgen van grote ondernemers ben ik gaan experimenteren met verschillende technieken. Ik heb het gevoel gekregen dat ik zelf inmiddels wat af weet van productiviteit en dat is waarom ik deze gratis cursus heb samengesteld, zodat ik mijn kennis kan delen binnen het domein van productiviteit en ons allemaal hopelijk help te werken richting gelukkigere, gezondere en productievere levens.

Who this course is for:

 • Studenten
 • Ondernemers
 • Freelancers
 • Kenniswerkers

Course content

 • Introductie
 • Sectie 2: Week management
 • sectie 3: Digitale geletterdheid
 • Sectie 4: Persoonlijk kennismanagement

Created by :

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Free Personal Productivity Tutorial – Bouw Een Productiviteit Systeem (Jouw Digitale Tweede Brein)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product categories