Save on skills. Reach your goals from $0.00

Free User Experience Design Tutorial – Design UX dintr-un altfel de punct de vedere

Last updated on September 15, 2021 01:15
Category:

DescriptionDesign UX dintr-un altfel de punct de vedere se adreseaza incepatorilor in acest domeniu, studentilor si programatorilor care vor sa inteleaga ce este si de ce este extrem de important in procesul de dezvoltare al unei aplicatii.

Se adreseaza in egala masura tuturor celor din alte domenii care eventual doresc o reconversie in IT intr-una dintre cele mai fascinante si cautate discipline in acest moment.

De asemenea sunt bineveniti toti cei care – indiferent de experienta profesionala – doresc sa isi extinda aria de expertiza abordand un domeniu extrem de cautat si apreciat in lumea IT.

“Traim, gandim si visam in culori. Iar eu cred ca PC-ul, tableta si smartphone-ul trebuie sa faca la fel. Tehnologia trebuie sa devina o parte din noi, sa ne conecteze ca indivizi, ca oameni, ca societate. Si cel mai important, sa ne atinga inimile. Pentru ca daca poti atinge inima cuiva, posibilitatile sunt nelimitate”

Nu este necesara experienta in domeniu! Cursul explica conceptele design-ului UX (User Experience) intr-un mod simplu de inteles chiar si de catre cei care nu au lucrat niciodata in IT si nu cunosc termenii specifici. Este adresat atat incepatorilor in IT cat si celor din alte domenii care vor sa inteleaga si sa aprofundeze acest domeniu.

 

Who this course is for:

  • Studentii, juniorii si programatorii care doresc sa invete Design UX
  • Cei din alte domenii care doresc sa inteleaga ce este Design-ul UX (User Experience) si eventual cauta o reconversie in IT
  • Oricine doreste sa isi extinda aria de expertiza abordand intr-o maniera facila un domeniu fascinant si extrem de cautat

Course content

  • Jurnalul unui designer UX
  • UX Design pentru Enterprise
  • Trenduri de design UX
  • Cum lucreaza un designer UX
  • In loc de incheiere

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Free User Experience Design Tutorial – Design UX dintr-un altfel de punct de vedere”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product categories