Free Tutorial – BCB Crypto Today | Nederlands | Week 30

Last updated on September 2, 2023 9:42 am
Category:

Description

Alle video’s van BCB zijn gratis! Via BCB Cypto Inside leer je elke week uitgebreid over 1 specifiek crypto project. Met BCB Crypto Today ben jij elke werkdag op de hoogte van het laatste crypto & blockchain nieuws! De video’s van BCB zijn volledig gratis! Zo kan jij vandaag gelijk al beginnen met je cursus!

De video’s zijn niet alleen gericht op crypto en blockchain informatie. Tijdens de cursus leer jij ook over CPI & FOMC rapport. Zodat jij beter weet hoe de wereldwijde economie ervoor staat. Daarnaast worden alle nieuwe innovaties op het gebied van blockchain gedeeld.

De video’s worden gemaakt door Niels. Niels is een van de founders van het BCB platform. Zijn passie voor blockchain technologie en cryptocurrencies is ontstaan in 2014. Niels zijn vader begon destijds over Bitcoin; een digitale munt en een mining computer die Bitcoins kon minen. Niels en zijn vader begrepen toen nog niet wat dit betekende en zijn derhalve op onderzoek uitgegaan. Na het doen van onderzoek lazen ze dat het Bitcoin netwerk mogelijk gemaakt wordt door blockchain technologie. Dit bracht ze in een nieuwe zoektocht naar meer informatie over de blockchain. Helaas hebben Niels en zijn vader destijds door een gebrek aan kennis besloten geen Bitcoin miner aan te schaffen. In 2017 werd de zoektocht naar blockchain technologie en cryptocurrencies hervat. In de afgelopen 5 jaar heeft Niels zich volledig gestort op het doen van research, aangezien hij er volledig van overtuigd is dat dat blockchain technologie de toekomst is. Volgens Niels gaat de blockchain technologie en NFT’s volledig geïntegreerd worden in onze digitale (financiële) samenleving. 3 jaar geleden heeft Niels met deze gedachte BCB (Blockchain Crypto Business) gestart om zowel particulieren als bedrijven te informeren over blockchain technologie en crytpocurrencies.

Who this course is for:

  • Crypto beginners en gevorderden.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Free Tutorial – BCB Crypto Today | Nederlands | Week 30”

Your email address will not be published. Required fields are marked *