Save on skills. Reach your goals from $11.99

Free Tutorial – Canva voor social media

Last updated on April 26, 2024 9:23 pm
Category:

Description

Canva is een mateloos populaire tool om grafische content mee te maken, en dat is met een hele goede reden. Het is een zeer toegankelijk en flexibel platform, waarmee je bliksemsnel van concept naar resultaat kan gaan. In deze korte, gratis cursus leer je alles wat je moet weten om flitsende social media content te maken!

Wil je je grafische design vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Ontdek de kracht van visuele creatie met onze uitgebreide online Canva cursus, verzorgd door de ervaren grafisch ontwerper Martijn van Weeghel. in praktische lessen alles wat je moet weten om mooie social media content te maken. Of je nu een beginner bent of je bestaande vaardigheden wilt aanscherpen, deze cursus heeft alles wat je nodig hebt om te excelleren.

In elke les krijg je stap-voor-stap instructies en praktische tips, rechtstreeks van Martijn. Hij zal je begeleiden door de basisprincipes van Canva, van het kiezen van de juiste templates tot het aanpassen van ontwerpen voor sociale media. Met Martijn’s professionele inzichten en creatieve technieken leer je hoe je visueel aantrekkelijke content creëert die echt opvalt.

 

Het betreft hier een gratis hoofdstuk uit de volledige Masterclass Canva van 8 uur video verdeeld over 105 lessen, die je kan vinden via mijn profiel!

Who this course is for:

  • Grafisch ontwerpers, marketing professionals, content creators

Course content

  • Introductie7 lectures • 36min
  • Introductie

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Free Tutorial – Canva voor social media”

Your email address will not be published. Required fields are marked *